- Dette er et veldig spennende prosjekt for IMG og for alle fotballfans i Skandinavia. Dette er to av de mest populære ligaene i verden, og Barcelonas Lionel Messi og Juventus nysignerte Cristiano Ronaldo, er to av planetens beste spillere. Begge ligaene er veldig populære i Norden, og har flere spillere fra Norge, Sverige og Danmark. Noen av dem viste seg nylig frem i VM, sier Kristian Hysén, president i IMG Sverige i en pressemelding.

De siste årene har MTG - eller Nordic Entertainment Group som selskapet nå heter - hatt rettighetene til spanske La Liga og italienske Serie A, men nå har det svenske selskapet IMG kuppet rettighetene, skriver selskapet i en pressemelding.

Det var VG som meldte om saken først mandag morgen.

IMG lanserer nå strømmetjenesten Strive, som skal tilby kamper fra ligaene for 79 kroner i måneden eller 499 kroner for ett år. De største fotballprofilene i spanske La Liga er Lionel Messi og Luis Suarez i Barcelona og Gareth Bale og Luka Modric i Real Madrid.

I Serie A knyttes det stor spenning til Juventus' nysignering Cristiano Ronaldo, som ble hentet fra nettopp Real Madrid i sommer.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.