SELGER TELECOMPUTING? Ifølge flere kilder vurderer Ferd å selge Telecomputing. Fondsfinans skal ha fått oppdraget med å sjekke interessen for IT-driftsselskapet og prisen er visstnok satt et sted mellom 1,6 og 1,8 milliarder kroner. (FA side 16-17)

HAR IKKE SETT NOE PROSPEKT. -Telecomputing fremstår som et profesjonelt drevet selskap som det er interessant å ta en titt på om det skulle bli relevant. Jeg har imidlertid ikke sett noe prospekt, sier konsernsjef Steinar Sønsteby i Atea. (FA side 17)

VENTER MOBILDATABOOM. Et skred av rimelige smarttelefoner vil få mobildatabruken til å eksplodere i Asia, tror Telenor-sjef Jon Fredrik Baksaas. Han frykter mobilnettene ikke er klare for å ta unna all trafikken. (DN side 11)

HAR TJENT 500 MILLIONER PÅ BANKAKSJER. -Norske banker er billige, sier investor Arne Fredly. Han sammenligner med svenske banker som Nordea, Nordax og Collector som er priset to til tre ganger så høyt som norske bankaksjer. Fredly tror ikke på boligkrakk. (DN side 12-13)

FÅR INGEN BINDENDE PARIS-AVTALE. Det blir ingen bindende klimaavtale i Paris, innser miljøminister Tine Sundtoft. -Uansett ikke det viktigste, sier klimaforsker Steffen Kallbekken i Cicero, som mener det viktigere å finne konkrete instrumenter for klimafinansiering, som kan betale for tilpasning og utslippskutt. (DN side 7)

 

Les også: Asia i dag: Nekter Obama å bo på kinesiskeid hotell i New York

Gullsjokk i Asia

Tar opp konkurransen med Evry fra Danmark

 

Se også:(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

En gresk viking:

En gresk viking
Han har hakekors på armen, liker vikinger, men er ingen nazist. Ilias Kasidiaris ønsker å ta makten i Hellas.
00:45
Publisert: