EN «DO-OR-DIE»-SITUASJON FOR TELENOR I INDIA. Telenors India-satsing har vært et dyrt eventyr. Telenor mangler 3G/4G-lisenser i India og dette begrenser vekstmulighetene i det mest lukrative markedssegmentet. Den indiske avisen The Times of India skriver at mangelen på dataspektrum og begrenset tilstedeværelse i viktige markeder i India gjør det vanskelig for selskapet å være relevant i et av verdens hurtigst voksende mobiltelefonmarkeder. (DN.NO)

FREMDELES MYE MOTVIND OG USIKKERHET. Konsernsjef Kristian Røkke i Akastor ser generelt lavere aktivitet i de selskapene de eier i 2016. Han ser fremdeles mye motvind og usikkerhet, men økt muligheter for transaksjoner. -Det blir et utfordrende år, sier Røkke. (DN side 6-8)

HER BLIR INGEN SAGT OPP I 2016. Arbeidsledigheten stiger, men sjefen på Norsk Hydros fabrikk i Årdal lover at ingen av hans 550 ansatte sparkes i 2016. (DN side 9)

STOPPER IKKE FØR SAS ER SOLGT. Konsernsjef Richard Gustafsson tror et lønnsomt SAS vil få flere kjøpere frem i lyset. (DN side 10-11)

DET BESTE ER OM VI FÅR ET DÅRLIG ÅR TIL. 2015 bød på vinnere og tapere i offshoremarkedet. Finansavisens paneldeltagere tror imidlertid den største flushen kommer i 2016. (FA side 3-7)

BETYDELIG SPREDNINGSFARE. Den mest sårbare delen av kredittmarkedet opplever problemer etter en lang fest - og ikke bare innenfor energi og råvare. -Dette er det store spørsmålet for kredittåret 2016, om det sprer seg eller ikke, sier kredittanalytiker Pål Ringholm i Swedbank. (FA side 14)

ENORMT PRISSPENN FOR BØRSNYKOMMER. Prisingen av Induct Software varierer mellom anslag på 66 og 882 millioner kroner. Selskapet blir det første som blir notert på Oslo Børs' nye markedsplass den 13. januar. (FA side 20-21)

Les også: Asia i dag: - En «do-or-die»-situasjon for Telenor i India

- Undergraver betydningen av immuniteten

Fagforening: – Nordsjø-riggene skal tåle monsterbølger

Se også: (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Serverer levende kongekrabbe:

Serverer levende kongekrabbe
Kjell Sørbø kalles kongen av kongekrabbene og kardinalen av finnkjerka. DN ble med han på en vanlig arbeidsdag : å levere levende kongekrabber midt på havet i kullsvart mørke til turistene om bord på Hurtigruta.
01:42
Publisert: