Det er den mistenktes advokat, Elin Nykaas i Norsk Journalistlag (NJ), som har sendt brev til Skup om at oppsigelsen blir trukket tilbake, skriver Journalisten.

Sekretariatslederen innrømmet i forrige uke underslag og valgte å si opp etter å ha blitt spurt av stiftelsens revisorer om manglende dokumentasjon av kostnader.

Ifølge Journalisten underskrev sekretariatslederen det Skup kaller et gjeldsbrev, samtidig som han likevel bestred at beløpet var så høyt som 170.000 kroner. Også signeringen av dette brevet er nå erklært ugyldig, ifølge Nykaas.

Hun sier at de har etterspurt dokumentasjon om anklagene, men ikke har mottatt noe, og at de derfor ikke kan ta stilling til om arbeidsgiverens framstilling er korrekt.

Skups styreleder Jan Gunnar Furuly sier at dokumentasjonen er oversendt, og kaller det surrealistisk at oppsigelsen er trukket tilbake når han allerede har erkjent å ha brukt 43.000 kroner til private formål.

– Hvis Nykaas snakker med sin klient, vil hun finne ut at det er en rekke urettmessige transaksjoner. Det er mangelen på dokumentasjon og bilag fra sekretariatslederens side som har gjort dette til en sak. Advokatens beste kilde bør være hennes egen klient, sier Furuly.

 

Les også: 20 punkter som krymper skatten

Tirsdag fikk alle de 2.000 ansatte 1,2 millioner av sjefen

«This is Montebello»

 

Se DNtv:

Elsykkel vs landeveissykkel: Slik gikk det i motbakkerittet:

Elsykkel vs landeveissykkel: Slik gikk det i motbakkerittet
Vi lot to medlemmer av Holmenkollen Cykleklubb konkurrere om hvem som kom først til Tryvann. En på elsykkel og den andre på landeveissykkel. Se hvordan det gikk.
02:02
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.