Nina Vesterby tar over for Espen Asheim som daglig leder i magasinforlaget Egmont Publishing. Hun har tidligere vært daglig leder i bredbåndselskapet Homenet.

Egmont Publishing står for utgivelser som Her og Nå, Kamille, Det Nye og Vi Menn.

Espen Asheim sluttet i Egmont Publishing i september for å jobbe med FSN Capital.

– Jeg gleder meg til nye utfordringer. Egmont Publishing virker som en fantastisk virksomhet med kompetente medarbeidere, et stort antall sterke utgivelser og digitale posisjoner. Jeg ser frem til å bli leder for en dyktig organisasjon som har en lang og imponerende historikk med markedslederskap, kombinert med god tilpasningsevne og utvikling, sier Vesterby i en pressemelding.

Styreformann i Egmont Publishing, Torsten Bjerre Rasmussen, er fornøyd med ansettelsen.

– Vi ønsker velkommen til en overbevisende ny leder i Egmont Publishing. Nina har solid erfaring og har jobbet med både operasjonelle og utviklingsmessige problemstillinger i tillegg til, at hun besitter solid digital kompetanse og en god følelse for kundene, sier han i pressemeldingen.

Egmont Publishing er eid av danske Egmont, som også eier TV 2.

Egmont Publishing varslet tidligere i høst nye kuttrunder. 29 årsverk, blant de 21 redaksjonelle stillinger, må gå.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.