– Jeg har ingen kommentar til det utover at sjefredaktøren og jeg ble enige om å gå hver vår vei, sier Iversen.

Det var Journalisten som meldte om avgangen først. Fagbladet skriver at nyheten ble kjent under et allmøte med de ansatte for rundt en uke siden.

– Stemmer det at du gikk på dagen?

– Ja, det stemmer, sier han til DN.

Iversen bekrefter at det er en inngått en sluttavtale. Men ønsker ikke å kommentere saken utover det. Han har vært ansatt i Morgenbladet siden 2013.

Enige om ikke å kommentere

Iversen var i ett års tid konstituert som ansvarlig redaktør og administrerende direktør i Morgenbladet i Anna B. Jenssens fravær og sier til Journalisten at han nå er «åpen for tilbud».

Ansvarlig redaktør og administrerende direktør Anna B. Jenssen i Morgenbladet vil ikke kommentere avgangen utover å bekrefte at Iversen slutter i avisen.

– Vi er enige om ikke å kommentere ytterligere, skriver hun i en tekstmelding.

Morgenbladet er eid av NHST Media Group, som også eier Dagens Næringsliv.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Black Friday-tilbudet som får de unge til å gå bananas med pengene
Samme uskyldige lek mange vil huske fra 70-tallet. Bare at nå er det milliardindustri.
01:06
Publisert: