Rett etter nyttår sluttet Frithjof Jacobsen på dagen som kommentator i VG. Et par dager senere sto han frem med årsaken: Han ville innlede et forhold med Ap-politiker Jette Christensen.

Nå har han fått ny jobb i produksjonsselskapet Monster. Han har fått stillingen produsent, skal jobbe med en stor dokumentarserie og andre journalistiske prosjekter.

– Jeg gleder meg stort til å begynne på en av de mest spennende og nyskapende journalistiske arbeidsplassene i Norge. Serier som The Oslo Killing og Gåten Orderud er fremragende dokumentarer, og jeg ser frem til å bli en del av dette redaksjonelle miljøet. Og når Monster i tillegg står bak flere glimrende podkaster, var det enkelt å si ja til dette tilbudet, sier Frithjof Jacobsen i en pressemelding.

Da han jobbet i VG var gjorde han stor suksess med podkasten «Giæver og Joffen» sammen med sin daværende kollega Anders Giæver.

– Vi er utrolig glade for at Frithjof har valgt å begynne hos oss. Monster har et stadig fokus på journalistiske produksjoner med faktaserier og True Crime. Frithjof sin kompetanse og erfaring er perfekt match for oss i Monster. Vi er alltid ute etter å styrke oss med de flinkeste folkene og nå gleder vi oss til å starte samarbeidet, sier administrerende direktør i Monster Ingvild Daae.

Jacobsen jobbet i elleve år som kommentator i VG før han sluttet tidligere i år. Da Jacobsen sluttet skrev ansvarlig redaktør Gard Steiro i VG i en kommentar at han ikke kunne fortsette i jobben:

– Frithjof Jacobsen har en relasjon som ikke er forenlig med rollen som kommentator i VG. Derfor valgte han selv å si opp sin stilling.

Christensen er stortingspolitiker, sentralstyremedlem i Arbeiderpartiet og medlem i utenriks- og forsvarskomiteen.

.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Da Levi Strauss ble notert på NY-børsen, brøt kleskoden sammen
00:30
Publisert: