Det skriver MTG i en pressemelding.

 – Morten er den ideelle personen til å utvikle MTGs norske virksomheter i en medieverden som er i rask endring. Han har omfattende og bred erfaring fra underholdningsindustrien og dessuten inngående kunnskap om det norske markedet, sier visepresident i MTG og styreformann i MTGs nordiske lederforum, Anders Jensen.

Morten Aas tiltrer stillingen som ny MTG-sjef umiddelbart.
Morten Aas tiltrer stillingen som ny MTG-sjef umiddelbart. (Foto: MTG)

Aas kommer fra stillingen som administrerende direktør for Nice Entertainment Group. Men har også en fortid som sjef i TVNorge frem til 2008. Han gleder seg til å ta fatt på nye utfordringer.

Les også:

– MTG Norge har vind i seilene, med vekst de siste åtte kvartalene for MTG TV og en vellykket lansering av den gratis, reklamefinansierte strømmeplattformen Viafree, sier han i pressemeldingen.

I stillingen som administrerende direktør i MTG får han ansvaret for MTG TVs kanaler TV3, Viasat 4 og TV6, P4-gruppens radiokanaler og Viasats betalings-tv-kanaler og tv-distribusjon.

Det var i september i fjor det ble kjent at MTG-sjef Trygve Rønningen gikk til TV 2 for å bli kanaldirektør. Han har fortsatt ikke startet kanalen ettersom han er i karantene fra sin gamle arbeidsgiver. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Rørt Obama hyllet kona i sin avskjedstale
Obama holdt sin avskjedstale i hjembyen Chicago, dit han kom som ung mann og begynte med menighetsarbeid og våknet politisk.
02:39
Publisert: