I en kommentar skriver sjefredaktør Mads Yngve Storvik at abonnementstallene er tilbake på 2011-nivå.

– Annonsekronene har også hatt en positiv utvikling. Det betyr at vi har lagt planene om å bli nærmest heldigitale i skuffen – inntil videre. Jeg vet mange av dere blir veldig glade for å høre det, forteller Storvik.

– Vi har dog ikke låst skuffen med planene. Endringene i medieverden kan treffe oss brått igjen. Da må jeg blåse støv av ideene igjen. Men vi har bedre tid på oss enn vi trodde for et par år siden, fortsetter han.

Ifølge de offisielle tallene for 2014 hadde Nationen et godkjent nettoopplag på 12.673. Papiropplaget utgjorde 12.369, noe som var en økning på 575 fra året før.

Les også:

Full stans i Londons luksusmarked  

Derfor vil oljeprisen doble seg

Nå er ikke Universitetet i Oslo lenger landets største

Se også DNtv: Derfor velger Mads Hagen (53) å gjennomføre en plastisk operasjon

Mats skar vekk dobbelthaken
Mads Hagen (53) er en av stadig flere menn som velger å gjennomføre en plastisk operasjon for å endre på utseendet sitt.
07:49
Publisert:
 (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.