Opplysningene kommer frem i en artikkel publisert tirsdag ettermiddag av Resumé.

Der skriver nettavisen at Polaris Media, sammen med Västerbottens-Kuriren og lokalaviskonsernet NWT er på jakt etter Mitt Media, men får konkurranse av Sveriges største mediekonsern Bonnier.

– Jeg har ingen kommentar til de spekulasjonene, sier konsernsjef Per Axel Koch i Polaris Media.

Polaris Media er notert på Oslo Børs og eier aviser som Adresseavsien, Sunnmørsposten, Harstad Tidende og Romsdals Budstikke. I tillegg eier Polaris Media rundt ti prosent av aksjene i Finn.no, noe som tilsvarer en markedsverdi på rundt 1,3 milliarder kroner.

Ifølge Resumé har Mittmedia over lengre tid lett etter nye eiere, som kan skyte inn mer kapital i det kriserammede konsernet.

Mittmedia eier en rekke lokalaviser i Sverige. Konsernet var i 2015 i en fusjonsprosess med Schibsted Sverige, men det ble ikke noe av.

Koch sier at Polaris Media har gode relasjoner med konsernet.

– Vi har hatt en bra dialog med Mittmedia over flere år om digitale utfordringer og mediemarkedet generelt. Vi snakker med dem, som vi snakker med andre konsern i Norden, sier Koch.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Ingen generasjoner etter krigen har lest mindre Donald enn denne
01:54
Publisert: