Mediehuset Nettavisen vokser kraftig, og fikk ifjor sitt beste resultat noengang.

Resultat før skatt økte med 40 prosent fra 13,5 til 18,9 millioner kroner (se tabell under).

- I en tid hvor mange andre medieselskaper sliter, er det en glede å lede et selskap med så gode resultater, sier administrerende direktør Gunnar Stavrum.

Ifølge TNS Gallup har Nettavisen 2,1 millioner unike brukere i uken på desktop, og 2,4 millioner brukere på mobil. Mobiltrafikken er mer enn fordoblet siden samme periode i fjor.

85 ansatte

Både Stavrum og Nettavisen har vært gjennom noen opp- og nedturer, men de siste fem årene har bedriften kunnet ansette flere - i skarp motsetning til svært mange andre mer tradisjonelle mediebedrifter i Norge.

- Heldigvis er ikke jeg en «bad guy» innenfor mediebransjen når det gjelder sysselsetting, ettersom vi har skapt 35 faste arbeidsplasser på fem år.

Det sa Stavrum til DN da han nylig ga prinsipiell støtte til de borgerlige partienes plan om å åpne for mer brukt av midlertidig ansatte i norsk næringsliv.

Mediehuset Nettavisen var ifølge Stavrum på et tidspunkt nede i 55 ansatte.

I dag har selskapet 85 ansatte og har ytterligere noen flere nyansatte på vei inn.

Les saken her: Sjekk hvor det er flest midlertidig ansatte

Mediehuset Nettavisen

Millioner kroner

Kilde: Selskapet

 

Lese mer om medier, nett, teknologi? Følg @DN_Etterbors og @bjorneckblad på Twitter

 

Les også:

TV 2 får neppe kontroll over ballen til seriestart

Egmont tjener stadig mindre på Onkel Skrue

Kutter 42 årsverk  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.