Flere medier har de siste dagene koblet hackingen til et sikkerhetsbrudd på en WhatsApp-melding fra en av kronprins Mohammed bin Salmans kontoer.

Hackingen av Bezos' telefon i 2018 førte til at intime bilder av Amazon-gründeren, som også eier avisa The Washington Post, kom på avveie. Den 59 år gamle saudiarabiske journalisten Jamal Khashoggi jobbet for avisa da han ble drept etter å ha gått inn på Saudi-Arabias konsulat i Istanbul i Tyrkia 2. oktober 2018.

I forrige uke skrev avisa at FN onsdag vil legge fram en rapport om den angivelige saudiarabiske hackingen av Bezos. Også The Guardian har knyttet WhatsApp-meldingene fra kronprinsen til datainnbruddet.

Saudi-Arabias ambassade i Washington kaller oppslagene «absurde».

– Vi ber om en etterforskning av disse påstandene, så vi kan få alle fakta på bordet, skriver de på Twitter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.