Stiegler har tidligere vært konserndirektør for hr og strategi og drifts- og finansdirektør for Schibsted Norge.

– Det er jo ikke unaturlig at man har lyst til å gjøre noe annet når man har vært et sted såpass lenge. Hvis man skal teste livet på utsiden, tror jeg det er god timing å gjøre det når man har vært et sted i 17 år, sier Tina Stiegler.

Schibsted opplyser at Stiegler skal jobbe med vekststrategi i Schibsted ut februar 2019. Hun har ikke en ny jobb å gå til.

Vil skje mye spennende

Stiegler satt i Schibsteds konsernledelse med ansvar for strategi og hr fra 2016 til 2018.

– Jeg har både jobbet i og utenfor konsernledelsen og vet at begge deler kan være veldig spennende. Å sitte i konsernledelsen er også veldig krevende. Og det finnes vel så morsomme jobber på andre steder i Schibsted, sier hun.

– Hadde du et ønske om å bli del av den nye i konsernledelsen under konsernsjef Kristin Skogen Lund?

– Å være del av en konsernledelse eller ikke, er ikke det viktigste for meg. Det viktigste er å ha interessante ansvarsområder. Jeg har vært veldig fornøyd med alle jobbene jeg har hatt i Schibsted. Jeg kjenner litt til Kristin Skogen Lund fra forrige gang hun var her, og det er veldig bra å ha henne i denne rollen. Jeg tror det kommer til å skje veldig mye spennende i Schibsted fremover.

– Når bestemte du deg for å si opp?

– Det er ikke så lenge siden.

Velkommen tilbake

I en pressemelding fra Schibsted ønsker konsernsjef Kristin Skogen Lund Stiegler velkommen tilbake til Schibsted, hvis hun skulle ønske det på et senere tidspunkt.

– Jeg synes det er veldig trist at vi mister Tina, samtidig har jeg stor forståelse og respekt for at hun ønsker å utforske andre muligheter. Hun har vært en svært viktig brikke i Schibsted, med sin kunnskap om både fag og mennesker, og hun fortjener en stor takk. Jeg ønsker Tina alt godt videre, og har også fortalt henne at hun er hjertelig velkommen tilbake, om hun – som meg – vil «hjem» igjen en dag, sier Kristin Skogen Lund.

I samme melding sier Stiegler at det selvsagt er vemodig å forlate Schibsted.

– Schibsted er et fantastisk selskap, med en helt spesiell dynamikk. Konsernet har endret seg radikalt flere ganger på den tiden jeg har vært her, og det er noe av grunnen til at jeg har blitt værende såpass lenge. Samtidig har jeg hatt det skikkelig gøy hele veien, og har fått mange spennende muligheter og stadig større utfordringer. Så jeg går ut døren med et smil – og gleder meg til å utforske mulighetene på «den andre siden», sier hun.

Hva det vil innebære, er ikke klart.

– Det må være noe jeg brenner for, på samme måte som jeg har hatt - og fortsatt har - et brennende engasjement for mediebransjen, sier Tina Stiegler i pressemeldingen.

Eldre sprer mest falske nyheter på Facebook
02:40
Publisert:

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.