Partene skulle ha møtt hverandre i Oslo tingrett tirsdag, men kom til en løsning mandag kveld gjennom forhandlinger om fotballdistribusjonen gjennom pinsehelgen, skriver Kampanje.

– Vi har kommet til et forlik som blant annet betyr at vi har løst uenigheten knyttet til Champions League, sier organisasjons- og kommunikasjonsdirektør Sarah Willand i TV 2.

TV 2 har krevd ti kroner per husholdning per måned for mesterligakampene, noe som utgjør i overkant av 40 millioner kroner i året. TV 2 krevde i tillegg 16 millioner kroner i erstatning for forsinket endring av plasseringen av TV 2s kanaler på kanallisten til Get.

– Jeg ønsker ikke å kommentere innholdet i selve forliket foruten å si at vi er fornøyd med at vi unngår rettssak, og nå ser vi fram mot et godt samarbeid, sier Willand.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.