Skrolsvik kommer fra stillingen som direktør for programplanlegging i Discovery Norge, og blir sjef for strategisk planlegging i TV 2.

Hun begynte i TVNorge, som er eid av Discovery, i 1995.

– Det er selvfølgelig leit å forlate gode kollegaer – og venner – i Discovery. Samtidig har jeg nå vært i samme selskap i over to tiår, og da muligheten åpnet seg i TV 2, var det en god anledning til å prøve noe nytt. Jeg er utrolig glad og takknemlig for alt jeg har fått være med på i Discovery, og nå gleder jeg meg til å møte de samme folkene på andre halvdel av banen, sier Kjersti Kongtorp Skrolsvik i en pressemelding.

Ny ledergruppe

Skrolsvik går inn i ledergruppen til kanaldirektør Trygve Rønningen. Som DN tidligere har skrevet, får Rønningen ansvaret for å bestille både nyheter, sport og underholdning til TV 2s kanaler, dog uten redaktør ansvar. 

– Kjersti er en av de dyktigste i Norge på sitt felt, og jeg er veldig glad for å få henne med på laget, sier kanaldirektør Trygve Rønningen i TV 2 i pressemeldingen.

Han får med seg Skrolsvik i sin ledergruppe, som vil bestå av kanalsjef Anette With, direktør Nina Lorgen Flemmen for internasjonale innkjøp og researchsjef John Richard Hewitt.

Med i ledergruppen er også Jan-Petter Dahl, som tidligere har vært kommunikasjonssjef i hele TV 2. Han blir nå pr-sjef, og får ansvaret for pr for programmene som sendes på TV 2s kanaler.(Vilkår)

Harald Eias foredrag til Norges mektigste kvinner
Harald Eia mener velferdsstaten er årsaken til at Norge har få kvinnelige toppledere i næringslivet.
12:39
Publisert: