Det opplyser han i en epost til de ansatte.

– Det er i organisasjonen naturlig nok en del spørsmål rundt oppfølgingen av #metoo-kampanjen i TV 2, skriver Sandnes.

Sandnes skriver videre at TV 2s sportsredaktør, Vegard Jansen Hagen, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, Sarah Willand og han selv vil være til stede på allmøtet.

– Vil derfor i dag gjerne samle dere til et møte for å gi en oppdatering på hvor vi står og hva vi gjør nå, fortelle hva vi planlegger videre og åpne opp for innspill og spørsmål fra dere, fortsetter Sandnes.

– Mye skriverier

Allmøte opplyses å være klokken 13.00 – og vil foregå både i TV 2s lokaler i Bergen og Oslo, samt lokalkontorene som kan delta på telefon.

– Det har vært mye skriverier nå de siste dagene, og det er helt naturlig at vi ønsker å samle organisasjonen til en dialog rundt det, sier Willand til DN.

Hun understreker at man ikke skal gå i detalj på enkeltsakene som er blitt omtalt i DN og andre medier de siste dagene.

– Det har vært mye dekning eksternt, og vi har ikke fått samlet oss til å snakke om det. Det skal vi nå. Det er ingen dramatikk i det, og ingen informasjon vil komme som ikke allerede er omtalt i mediene, sier Willand.

Flere saker

Kanalen har vært i hardt vær etter DNs avsløring om at TV 2s sportsdirektør, Vegard Jansen Hagen, lot en mann fortsette i kanalen i over ett år – selv om sjefer visste at han hadde seksuelt trakassert og forsøkt å sperre inne to kvinner på hotellrom.

Episodene ble kjent etter at medieprofil Aleksander Schau lørdag postet en rekke innlegg på Twitter der han trakk frem flere hendelser av seksuell trakassering fra sin tid i kanalen.

TV 2 har i ettertid bekreftet at kanalen har sparket flere ansatte grunnet seksuell trakassering de siste årene.(Vilkår)

Thina Saltvedt håper #metoo-kampanjen gir aksept for å si i fra om uakseptabel oppførsel
Sjefanalytiker i Nordea, Thina Saltvedt, håper #metoo-kampanjen fører til at vi kan få flere historier om maktmisbruk opp og ut i lyset.
01:47
Publisert: