Hva du får se på TV 2, TV 2 Sumo og på TV2.no fremover vil i stor grad være avhengig av hva Silje Hestevik (41) synes om ideene som spilles inn til TV 2.

Hun begynner som utviklingssjef i TV 2s programavdeling over nyttår.

Hestevik var tidligere format manager samme sted.

En helt sentral oppgave for Hestevik, og for TV 2, er å håndtere alle programideene TV 2 mottar.

– Hvor mange pitcher vil hun få i løpet av året?

– Hun får i overkant av 2000 ideer til behandling i løpet året. Her om dagen fikk vi 75 i løpet av to dager – bare rettet mot Sumo. Det krever en viss struktur å håndtere så mange ideer, sier programredaktør Jarle Nakken i TV 2.

– TV 2 er inne i en spennende tid, og har lagt bak oss en høst hvor de norske produksjonene våre står sterkt på alle plattformer. Jeg gleder meg til å fortsette jakten på godt innhold, sammen med gode kolleger i programavdelingen, sier Silje Hestevik.

Delte roller

Rolf Wenell har til nå hatt en todelt stilling med ansvar for både underholdning og utvikling. Han fortsetter som underholdningssjef, mens Hesteviks jobb er en ny rolle i programavdelingen.

– Jobben handler om å ha oversikt over inntaket av ideer formater og konsepter til alle flater i TV 2. Det innebærer tett samarbeid med de norske produksjonsselskapene, som kommer til oss med sine ideer, og med internasjonale formater som kommer fra de store, internasjonale produksjonshusene, sier Nakken.

Når TV 2 kjøper inn et programformat eller en programidé, er utviklingsavdelingens jobb å koble på prosjektleder i programavdelingen i TV 2, et norsk produksjonsselskap og starte arbeidet med å tilpasse programformatet til norske forhold.

Innholdet tilpasses også i stadig større grad til de ulike plattformene det skal publiseres på.

Hestevik har blant annet bakgrunn som produksjonsleder og produsent i flere produksjonsselskaper.

Hun rapporterer i sin nye stilling til programredaktør Jarle Nakken, og begynner 2. januar 2019.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Uroen i markedene preges av at flere frykter én ting neste år: Resesjon
– En ikke ubetydelig risiko, sier DNs Terje Erikstad, som her forklarer hva det betyr.
01:20
Publisert: