TV 2s administrasjonssjef i nyhets- og sportsredaksjonen Roy Tore Jensen har valgt å si opp jobben etter syv år i stillingen - og snart 20 år som ansatt i kanalen. Han oppgir omorganiseringer i TV 2 som årsak til at han slutter.

– Det kan være det er midt i blinken for TV 2, men det er ikke midt i blinken for meg, sier Roy Tore Jensen.

Jensen har verv i styret til Nordiske Mediedager og TV 2s datterselskap Screen Story. Han er også styreleder i Media Region Bergen, som eier selskapet Media City Bergen.

– Jeg fortsetter i styrene inntil videre. Vi bruker tiden fremover på å finne ut hvordan det skal håndteres etter at jeg er ferdig i TV 2, sier Jensen.

Ny rollefordeling i HR-avdelingen

Etter at Jan Ove Årsæther var ferdig som nyhetsdirektør og ikke ble erstattet av en annen, gikk min rolle inn i HR-avdelingen under Sarah Willand. Så har Sarah brukt noen måneder, hvor jeg har vært delaktig, på å finne ut hvordan HR-avdelingen organiseres best mulig, sier Jensen.

Årsæther sluttet som nyhetsdirektør i august i fjor etter 17 år i TV 2. Sarah Willand er organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i kanalen.

Ifølge Jensen innebærer omorganiseringen i HR-avdelingen ny struktur, nye folk og fordeling av nye roller.

– I den forbindelse velger jeg å gjøre noe annet. Min rolle ville ha vært lenger unna det redaksjonelle enn jeg er komfortabel med, sier Jensen, og understreker at hans avgang er helt udramatisk.

Sarah Willand forklarer at omorganiseringen handler om at støttefunksjoner samordnes for at arbeidet skal profesjonaliseres og bygge opp under en helhetlig tilnærming til HR. Som del av dette ble avdelingen Jensen ledet slått sammen med HR-avdelingen.

– Jeg har hatt god dialog med Roy Tore og resten av lederne i min avdeling, og mitt inntrykk er at alle mener det er riktig å samordne disse funksjonene, sier Willand.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

I dag lanseres Googles taletjeneste på norsk
Google lanserte i dag sin nye taletjeneste basert på kunstig intelligens, vi har sett nærmere på hvordan den fungerer, og hva som er annerledes fra de eksisterende taletjenestene.
02:28
Publisert: