Saken er oppdatert.

Etter å ha jobbet natten gjennom med forhandlinger på overtid, er RiksTV og TV 2 nå blitt enige om en ny distribusjonsavtale.

Det opplyser partene i hver sin pressemelding første nyttårsdag.

Uten en enighet, ville rundt 270 000 RiksTV-abonnenter mistet TV 2-kanalene.

– Vi er svært fornøyde med at vi landet en avtale med TV 2. Det har vært tøffe forhandlinger gjennom flere uker – og begge parter var klare på at vi ikke ønsket svarte TV 2-skjermer. Heldigvis ble det en lykkelig slutt, sier administrerende direktør Jérôme Franck-Sætervoll i RiksTV i meldingen.

Sarah C.J. Willand, organisasjons- og kommunikasjonsdirektør i TV 2, sier kanalen er glade for at svarte skjermer ble unngått.

– Det er store endringer i TV-markedet som skaper store utfordringer og muligheter for både innholdsleverandører og distributører. Dette skal vi arbeide med i tiden som kommer, sammen med alle våre distribusjonspartnere, sier hun.

Akkurat hva avtalen går ut på, sier de ingenting om.

– Jeg ønsker ikke å gå i detaljer på avtalen – heller ikke avtalens lengde. Det jeg kan si er at vi er godt fornøyde med at vi slapp en konflikt. Det hadde ingen av partene i forhandlingene tjent på, sier Jérôme Franck-Sætervoll.(Vilkår)

Her er D2s beste bilder fra 2017
02:33
Publisert: