Sjefredaktør i VG, Torry Pedersen, innkalte de ansatte til allmøte klokken 11.00 tirsdag, for å informere om den pågående prosessen med å kutte 40 ansatte i mediehuset.

Budskapet var klart: ledelsen var ikke i mål, og fristen for å søke om sluttpakker ble utvidet til søndag.

Sliter i redaksjonen

Klubbleder i VG, Tor-Erling Thømt Ruud, ønsker ikke å kommentere hvor mange som har søkt om sluttpakke, men bekrefter overfor DN at man er lengst unna målet i redaksjonen.

Totalt 40 årsverk skal fjernes i VG, hvorav 25 i redaksjonen.

- Når situasjonen er den som den er, er det tross alt bra å se at ledelsen utvider fristen, slik at de som kan ha vært i tvil kan få tid til å tenke seg om en gang til, sier Thømt Ruud.

Han sier størrelsen på pakkene og tilbudet som ligger på bordet, er likt det som ble lagt frem da prosessen startet i begynnelsen av januar.

- Det beste for alle parter er om vi klarer å komme i havn med frivillige løsninger. Etter søndag vet vi svaret på det, sier Thømt Ruud.

VG legger ned lokalkontorene med ni ansatte  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.