Etter hva Tønsbergs Blad erfarer har Ole Henrik Bjørge punget ut 25 millioner kroner for praktboligen i Nedre Bogenvei på Helodden. Det er etter all sannsynlighet prisrekord for en bolig i Tønsberg.

- Jeg har kjøpt huset for å bruke det som sommerbolig. Det ligger i et fantastisk område, sier Bjørge til Tønsbergs Blad.

Huset er bygget i moderne funkisstil og inneholder to fulle etasjer og en takstue, uteplasser, garasjeplass til tre biler, en privat strand og en brygge der man uten problemer kan legge til med en båt på 30-40 fot.

Det er tegnet av arkitekt Ola Roald og sto ferdig i 2007. Bruksarealet er på 308 kvadratmeter og tomten er snaut 2,4 mål.

- Arkitektonisk perle
- Boligen ligger flott til og er en arkitektonisk perle, sier eiendomsmegler Tore Solberg i Z-eiendom, som har stått for salget av eiendommen. Bjørge kjøpte huset i vinter.

Ole Henrik Bjørge burde definitivt ha råd til luksus-sommerhuset:

Pareto-toppen dro inn drøyt fem millioner i lønn i 2008. I tillegg fikk han utbetalt utbytte gjennom eget selskap, siden han er en del av den indre eierkretsen i Pareto. Dette kommer ikke frem i skattelistene. Han sto oppført med en formue på over 154 millioner i 2008-skattelistene.

Les også:
Gullår for meglergutta
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.