Lang vei til lønnsomhet

Mat levert på døren er luksus. I det norske markedet må det behandles som et luksusprodukt inntil videre – og betales deretter.

Tenk hvor mange som har vært i sving før du får ditt ferske brød. Selvfølgelig må bakeren tidlig opp, men det må også medarbeiderne som pakker brødboksen. I tillegg skal en liten hær av sjåfører ut på veiene i morgentimene, for å sikre at du finner varene på dørstokken. Foto: Mikaela Berg
Tenk hvor mange som har vært i sving før du får ditt ferske brød. Selvfølgelig må bakeren tidlig opp, men det må også medarbeiderne som pakker brødboksen. I tillegg skal en liten hær av sjåfører ut på veiene i morgentimene, for å sikre at du finner varene på dørstokken. Foto: Mikaela Berg
HandelNetthandel
Publisert 26. January 2018, kl. 19.53Oppdatert 26. January 2018, kl. 19.53