Vi benytter cookies på DN.no til analyseformål, tilpasning av innhold og annonser og for å videreutvikle våre tjenester.Les mer her.

  • Populære Søk:
  • Siste stillinger
  • Lederstillinger
Vis alle stillinger

Globalt

Les rapport, kjør debatt

Artikkelen er lagt til i din leseliste.

Vi har med glede lest de mange kommentarene i kjølvannet av at vi lanserte rapporten «Shaping the Future of Work in Europe’s 9 Digital Frontrunner Countries». Poenget med rapporten er nettopp å løfte frem utfordringene automatisering, robotisering og digitalisering fører med seg og skape diskusjon. Ved å diskutere problemstillingene knyttet til digitalisering og automatisering og gjøre noen klare veivalg og prioriteringer som samfunn kan vi styre disse prosessene i en positiv retning og holde fast ved det forspranget Norge allerede har på mange av disse områdene. Fordi, som rapporten beskriver, hvis vi ikke forsøker å styre utviklingen, kan vi risikere at vi ender opp med flere negative konsekvenser enn positive.

Vi trenger virkelig en gjennomgripende og grundig diskusjon om fremtidens arbeidsmarked i Norge, med substans og dybde. Vi håper flere vil benytte de neste dagene og ukene til å lese rapporten (du kan google tittelen, så finnes den på McKinseys nettsider). Vi gleder oss til mange gode diskusjoner og samtaler.(Vilkår)

Meninger Digitalisering Automatisering Robotteknologi Arbeidsliv Globalt
Bli Varslet

Ikke gå glipp av noe!

Du kan få en epost hver gang vi skriver om dette.