Nå må du betale opp til 160 prosent mer for grynet.

Nettavisen forteller om «Prissjokk på havregryn» og at den som skal kjøpe gryn, må være stinn av gryn fra før.

Ordningen er i utgangspunktet en kraftig bakdel for Norge.

Dagens Næringsliv antyder at en kraftig bakdel ikke er en fordel, men en ulempe.
 

Ap-leder Jens Stoltenberg og hans kone Ingrid Schulerud
Ap-leder Jens Stoltenberg og hans kone Ingrid Schulerud
Gaten Avenue Louise ligger i et område som definitivt er av det litt eksklusive slaget. Vil Stoltenbergs kone Ingrid Schulerud gå på shopping her finner hun butikker som Louis Vuitton, Gucci og Versace side om side.

VG rapporterer at også Jens Stoltenbergs ektefelle har noe å se frem til i forbindelse med hans nye Nato-jobb.

 

 

 

- Jeg var nok eldre da jeg begynte å gjøre ting enn ungdom er i dag.

Helsepolitisk talskvinne Olaug Bollestad i Kristelig Folkeparti forteller ikke Dagsavisen hvilke «ting» hun tenker på, men går inn for seksualundervisning for 13-åringer.

 

Harald Stanghelle, politisk redaktør i Aftenposten
Harald Stanghelle, politisk redaktør i Aftenposten
De fleste politikere burde unne seg å gå av med jevne mellomrom. Det er jo da de får høre hvor stor pris det settes på dem.

Politisk redaktør Harald Stanghelle i Aftenposten gir et vennlig råd til politikere.
 

 

 

 

 

KRAGERØ: En mann i 40-årene fra Drangedal uten førerkort veltet med motorsykkel ved Essadumpa natt til mandag.

KV–Kragerø Blad Vestmar

 

Ny forskning: Overvekt SKADER HJERNEN

VG forteller på sin forside om ulempene ved å være tjukk i huet.
 

Johnny Ingebrigtsen, vararepresentant på Stortinget for SV
Johnny Ingebrigtsen, vararepresentant på Stortinget for SV
Det som skjer i den beste delen av skreifisket, det er action, det er cowboy, det er selve gløden i livet.

Johnny Ingebrigtsen, finn­marking, fisker og vara­representant for SV på Stortinget, bringer sjøsprøyt inn i Klassekampen.

 

 

 

 

«Gresk yoghurt» er etter vår oppfatning en tilsvarende betegnelse som «gresk salat» eller «italiensk pizza» hvor geografisk navn ikke blir oppfattet som et opprinnelsessted, men som en beskrivelse av varetype.

PR-rådgiver Veronika Skagestad i Tine forklarer Aftenposten hvordan gresk yoghurt kan produseres med norsk melk i Norge, mens konkurrent Synnøve Finden mener forklaringen lyder helt gresk.
 

lestsidensist@dn.no(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.