– Khan Yunis-massakren ... på barn er en forferdelig krigsforbrytelse, og alle israelere har nå blitt til legitime mål for motstanden, sier Hamas-talsmann Sami Abu Zurhi i en uttalelse.

Ifølge helsepersonell ble sju mennesker drept og ytterligere 25 såret i ett enkelt angrep på et hus tilhørende et Hamas-medlem i byen sør på Gazastripen.

Øyenvitner har fortalt at en drone først sendte et varselbluss, noe som fikk slektninger og naboer til å samle seg på taket av huset for å danne et menneskelig skjold. Kort tid etterpå avfyrte imidlertid et F-16-fly en missil som jevnet bygningen med jorda.

Den israelske hæren opplyser tirsdag ettermiddag at 150 såkalte terrormål på Gazastripen er angrepet fra luften og sjøen siden midnatt. Det skjedde etter at militante palestinere avfyrte 130 raketter mot Sør-Israel. Hamas' militære fløy al-Qassam-brigaden står bak rakettangrepene.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.