Hans Gude Gudesen er tilbake i norsk næringsliv med karbonfangstprosjekt som prises til 450 millioner kroner

Hans Gude Gudesen (70) er hjernen bak karbonfangstselskapet Ocean Geoloop. Nå han har fått med seg blant annet finanstopp Anders Onarheim, DNB Asset Management, First Fondene og Bergen kommunale pensjonskasse som investorer i selskapet som prises til 450 millioner kroner.

– Jeg er meget fornøyd med at vi har fått etablert et sterkt styre og et kompetent management. Jeg har svært god erfaring med å jobbe med de sterke miljøene i Trøndelag og Bergen fra tidligere satsinger jeg har vært en del av, sier Hans Gude Gudesen. Han har startet selskapet Ocean Geoloop og fått inn 100 millioner kroner fra institusjonelle fond. Her er Gudesen avbildet i Oslo tingrett under skattesaken mot Skatt øst i 2014.
– Jeg er meget fornøyd med at vi har fått etablert et sterkt styre og et kompetent management. Jeg har svært god erfaring med å jobbe med de sterke miljøene i Trøndelag og Bergen fra tidligere satsinger jeg har vært en del av, sier Hans Gude Gudesen. Han har startet selskapet Ocean Geoloop og fått inn 100 millioner kroner fra institusjonelle fond. Her er Gudesen avbildet i Oslo tingrett under skattesaken mot Skatt øst i 2014.Foto: Øyvind Elvsborg
Publisert 11. December 2020, kl. 02.58Oppdatert 11. December 2020, kl. 08.56