Kundene har strømmet til Storebrand i høst, og når 2009 gjøres opp går kundeflyten til selskapets tjenestepensjonsvirksomhet kraftig i pluss.

Når man sammenligner innbetalingene til kundene som har forlatt selskapet med dem som har kommet inn, er plussen på hele 3,1 milliarder kroner. Mesteparten av pengene kommer fra anbudsprosesser som selskapet avsluttet i fjerde kvartal.

- At så mange av de store pensjonskundene som har vært på anbud i høst velger Storebrand som leverandør er en tillitserklæring. Vi vil gjøre vårt ytterste for at våre nye kunder og deres ansatte blir fornøyde med Storebrand som pensjonsleverandør, sier administrerende direktør Lars Løddesøl i Storebrand Livsforsikring.

Effekt første kvartal
Seks større bedriftskunder i privat sektor flytter alene til sammen over 2,5 milliarder kroner i pensjonsmidler til Storebrand. Flere av disse er pensjonskasser som overføres til forsikret løsning i Storebrand.

Flere store offentlige virksomheter har også flyttet tjenestepensjonsordningen sin til Storebrand.

Effekten kommer til å bli regnskapsført i første kvartal 2010, og den samlede netto tilflyting av tjenestepensjon til Storebrand Livforsikring de seneste fem årene er nå på over tolv milliarder kroner.

Les også: Jobb fem minutter - tjen 300.000 kroner
(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.