Moderniseringsdepartementet vil tildele kontrakten for å lage innbyggerportalen Min Side til Software Innovation.

Portalen skal gi enhver innbygger få tilgang til alle offentlige elektroniske tjenester i Norge, og her kan man være i dialog med det offentlige uten lange telefonkøer eller personlig oppmøte.

Flere partnere
Avtalen strekker seg over tre år og omfatter også drift av portalen.

Software Innovation har med seg TeleComputing Infostream som driftspartner. I tillegg kommer teknologipartnerne SUN Microsystem, Fatwire fra Innovate AS og Kantega. Sistnevnte vil ha ansvaret for sikkerheten på Min Side.

Det har vært intens konkurranse om årets mest prestisjefylte it-oppdrag i Norge. Til sammen 10 selskaper ble prekvalifisert av Moderniseringsdepartementet i mars 2005.

- Det skal bli spennende å være med og oppfylle det som er selve hovedmålet til Moderniseringsdepartementet, nemlig å gjøre det enklere for oss alle å holde kontakt med forvaltningen, sier Per Kveim, konsernsjef i Software Innovation.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.