Brukernes opplevelse av batterikvaliteten på Iphone er sterkt varierende. Et batteri er et kjemisk produkt og vil nødvendigvis både ha store individuelle forskjeller, men det vil også svekkes over tid.

Apple oppgir ikke sin motivasjon for å lage et deksel med ekstra batterikapasitet, men de har akkurat lansert Iphone 6s Smart Battery Cover. Dette silikon-dekslet inneholder et batteri og en egen ladeplugg, slik at batterikapasiteten på Iphone 6 eller Iphone 6s dobles når dekslet er koblet til.

Ifølge Apples produktbeskrivelse skal dekslet være kompatibelt med dokkingstasjoner i tillegg til rene ladere.

Man kan også lade begge batteriene samtidig når dekslet er på. Dekslet fås i sort og hvit farge.

Dette er første gang Apple selv tilbyr et tilbehør som utvider batterikapasiteten til Iphone. Ulike løsninger for såkalt nødlading har lenge vært tilgjengelig fra tredjepartsleverandører.

Les også:
Apple kutter hodetelefon-pluggen
Samsung betaler Apple 4,6 milliarder  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.