Telia - tidligere Netcom - melder at alle nye og eksisterende kunder i Norge nå kan bruke mobilen med samme vilkår som hjemme i hele Norden og Baltikum. Dette gjelder telefoni, meldinger og data. Tjenesten kalles Roam Like Home.

Man bruker av den samme kvoten for inkluderte minutter, meldinger og data som man gjør hjemme. Trenger man å øke kvoten får man også samme pris og vilkår som hjemme.

- Vi er overbeviste om at dette vil få stor betydning for våre kunder. Roam Like Home-landene i Norden og Baltikum er blant de mest populære reisemålene for nordmenn flest, både i privat- og jobbsammenheng. De seks mest besøkte byene for nordiske forretningsreisende ligger alle i Norden. Nå slipper virksomhetene å oppfordre sine ansatte til å kontrollere databruken i Norden og Baltikum, sier Abraham Foss, administrerende direktør i Telia Norge i en pressemelding.

Det er fortsatt svært høy trafikk av næringsreisende mellom de norske landene, men det vil også være avgjørende for mange familier på sommerferie.

Abonnementene som er dekket er Smart Mini, Smart Basis, Smart Pluss, Smart Total og mobilt bredbånd. Kunder med kontantkort vil også få den nye tjenesten neste gang de fyller opp kontantkortet.

Les også:
Netcom-navnet er historie  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.