G20-landene er nær enighet om en slutterklæring fra møtet i Washington der de skal forsøke å bli enige om tiltak for å løse verdens finanskrise.

Et medlem av Frankrikes delegasjon sier at lederne er enige om budsjettmessige og pengepolitiske tiltak som støtter vekst. Han sier at siste punkt i uttalelsen er «en implisitt appell om å redusere renten».

– Denne teksten, som vi håper å kunne avslutte med i morgen, er praktisk talt ferdig, sa den franske representanten natt til lørdag.

Lederne på møtet er ifølge franske kilder i prinsippet enige om å møtes igjen i april. De skal ha blitt enige om å gjøre ferdig en første serie av tiltak for å regulere finanssystemet innen mars neste år, ifølge franske representanter.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.