Tesla-sjef Elon Musk hilste på Rita Antunes i selskapets lokaler på Skøyen søndag ettermiddag.
Tesla-sjef Elon Musk hilste på Rita Antunes i selskapets lokaler på Skøyen søndag ettermiddag. (Foto: Privat)

Etter på ha ventet flere timer i regnet utenfor Teslas kontor på Skøyen, fikk omsider Rita (9) møte Elon Musk. Sammen med moren ble hun geleidet inn på kontoret der hennes store idol sto og ventet. Etter noen minutter, kom hun ut igjen, tydelig preget av det store møtet.

– Det var kjempefint. Jeg takket ham for alt han gjør for miljøet, strålte niåringen som både hadde fått en signert caps og t-skjorte.

– Dette skal jeg aldri glemme.

Ventet lenge

Sammen med moren, faren og et knippe andre Tesla-fans, hadde Rita stått tett i tett utenfor et vindu med et felles håp: Å få et lite glimt av Elon Musk. Lenge så det ut at dette ikke skulle bli noe av, men rundt klokken 14.00 fikk hun beskjeden om møtet med Musk.

Tidligere på dagen forklarte hun til DN hvorfor hun er en så stor fan av Elon Musk.

– Han skaper fremtiden og et bedre miljø.

Både mor og datter var veldig stolt da de møtte pressen utenfor Tesla-kontorene på Skøyen.
Både mor og datter var veldig stolt da de møtte pressen utenfor Tesla-kontorene på Skøyen. (Foto: Mads Randen)

Rett etter Rita fikk møte sitt idol forsvant Musk ut bakveien. Dermed var det få av de oppmøtte som fikk valuta for pengene.

Tesla-sjefen er i landet for å inspisere servicen i Norge. Besøket var ikke varslet på forhånd, og det tiltrakk derfor stor oppmerksomhet da Musk annonserte planene på Twitter lørdag. Klima- og miljøminister rykket raskt ut for å invitere til et møte.

Service-trøbbel

«Forlot nettopp Zeebrugge, nå Tilburg og deretter Teslas hovedkvarter i Amsterdam. I kveld Oslo for å inspisere servicen i Norge. Spennende å se tusenvis av Model 3-biler på vei til sine europeiske eiere», skrev Tesla-sjefen på Twitter lørdag ettermiddag.

Kommunikasjonssjef Even Sandvold Roland i Tesla Norge var også til stede utenfor kontoret på Skøyen. Han bekrefter at Musk er i Norge for å følge opp servicesituasjonen, men vil ikke kommentere noe ytterligere om norges-besøket.

I løpet av fjoråret fikk Tesla skarp kritikk for å ha sprengt verkstedkapasitet. Frustrerte Tesla-eiere måtte vente i månedsvis på service. Selskapet har derfor gjort endringer. I fjor ansatte Tesla Norge mer enn 360 nye personer til sitt serviceteam – en dobling av avdelingens størrelse.

Den hyggelige nye jenta på teamet viser seg å være en skikkelig latsabb. Hva gjør du? Svaret får du i Mandagsmøtet!

(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Test av Tesla Model 3: Slik takler den norsk vinterføre
De første eksemplarene av Tesla Model 3 er endelig på norske veier, nesten to år etter at tusenvis av nordmenn bestilte bilen.
03:12 Min
Publisert: