Selskapet RemetzCar i Nederland er spesialister på å forvandle kjente bilmerker til nye og annerledes utgaver – som for eksempel store Mercedes-Benz-limousiner.

En av de siste forvandlingene selskapet står bak er en Tesla Model S til en begravelsesbil.

Teslaen ble saget i to, og deretter forlenget og påført glasstak for å gjøre plass til en kiste. Bilens batteri fikk også ny plass i forbindelse med forvandlingen.

– Vi tror elektriske biler vil bli grunnpilaren innen transport i fremtiden, og det gjelder også begravelsestransport. Tesla er vår favoritt på grunn av dens lange rekkevidde og moderne design, sier Frank Reijenga hos RemetzCar til Daily Mail.

Også begravelsesbransjen virker fornøyd med det nye tilskuddet.

– Dette er virkelig verdens første elektriske begravelsesbil, sier en representant for begravelsestransportselskapet Van der Lans & Busscher, som for øyeblikket benytter bilen. Vedkommende sier videre at RemetzCar har lykkes med å beholde Teslaens sportslige utseende og derigjennom skape en moderne begravelsesbil for et stilig, miljøbevisst og stille farvel, skriver Daily Mail.Bli med på kjøretur med den selvkjørende Teslaen (Video: Tesla)
Alle Tesla som produseres nå har fullstendig selvkjørende hardware
03:46
Publisert:

Teslas nye «folke-SUV» gjør 0-100 km/t på 3,4 sekunder
DN har testet Tesla Model X. Dette er dommen.
04:19
Publisert:Åpner falkevingedørene 30 cm fra betongstolpe
Det er små marginer når DNs biljournalist tester om falkevingedørene til Tesla Model X kan åpnes i trange parkeringshus.
01:16
Publisert:


(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.