Det opplyser det nederlandske selskapet Roelofsen Horse Trucks i en pressemelding. Prisen er ikke kjent.

Toppsjef Jonny Roelofsen sier Gjelstens inntreden er en garanti for vekst og kontinuitet i selskapet som til nå har vært et familieselskap.

– I Bjørn Rune Gjelsten har vi funnet en solid partner som tenker i våre baner om strategi og veivalg fremover, forklarer Roelofsen i meldingen.

Roelofsen nevner Gjelstens næringslivserfaring og meritter i offshore powerboat racing, og trekker frem at Gjelsten de siste årene har vært involvert i hestesport gjennom sin datter. De to ble kjent gjennom dette engasjementet i hestesporten, der Roelofsens to døtre også er ivrige utøvere.

Roelofsen Horse Trucks ble grunnlagt i 1987 og er i dag blant de største produsentene av luksustrailere for hestetransport i Europa.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.