Norges Varemesse avlyser alle arrangementer på Lillestrøm ut april.

– Dette er et forebyggende tiltak og for å hindre smitte i forbindelse med våre arrangementer, sier Gunn Helen Hagen, administrerende direktør i Norges Varemesse i en pressemelding.

Tiltaket iverksettes i samråd med kommuneoverlege Hedi Anne Birkeland, som i dag har fattet vedtak om at alle arrangementer i denne perioden avlyses.

I praksis betyr det at den store årlige båtmessen «Sjøen for alle» som skulle vært 18. til 22. mars, avlyses. Omkring 30.000 publikummere var ventet til denne messen.

Fem grunner til å avlyse reiseplanene pga koronaviruset - og én myte om fly du ikke trenger å bry deg om
Bloombergs reisejournalist Sarah Green Carmichael gir deg alle sine råd om koronavirus og reising.
02:07
Publisert:

Andre arrangementer som avlyses er Ungt Entreprenørskap, Camp Villmark, Bike Expo og Hagemessen i slutten av april.

Billettsalg til alle arrangementer i den aktuelle perioden innstilles. Alle som har kjøpt billetter til arrangementer som gjennomføres i perioden vil få dette refundert automatisk.

– Vi ønsker å sette hensynet til folk i første rekke. Våre arrangementer på Lillestrøm samler årlig 500.000 deltagere på messer og konferanser. Ingen skal bli syke i forbindelse med våre arrangementer og folk skal være trygge når de er hos oss, sier Hagen.

Ansatte ble informert om vedtaket i dag, som også vil innebære at det sendes ut permitteringsvarsel til alle ansatte.

–Vi er opptatt av å ivareta de ansatte på en best mulig måte i denne perioden. Dette er åpenbart en krevende situasjon for de det gjelder og informasjonsbehovet vil være stort. Vi skal stille opp for våre ansatte i denne perioden, sier Hagen.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.