Range Rover Velar heter bilen som skal konkurrere med Porsche Macan om kundene.

Bilen plasserer seg mellom Range Rover Evoque og Range Rover Sport i størrelse, og føyer seg inn som fjerde medlem i Range Rover-familien.

–Vi kaller Velar en avantgarde Range Rover. Den bringer nye dimensjoner av glamour, modernitet og eleganse til merket. Range Rover Velar forandrer alt, sier Land Rovers sjefdesigner, Gerry McGovern.

Spennende nyheter fra Opel
Ikke bare har Opel gått i partnerskap med Peugeot, de har også flere nyheter her i Genève
01:06
Publisert:

Bilen er ifølge Automotive News den første fra Land Rover som benytter seg av den samme plattformen som Jaguar XE og F-Pace.

Navnet kommer av de første prototypene av Range Rover fra 1960-tallet. Velar betyr å dekke til på latin, og det var uttrykket ingeniørene brukte for de første pre-produksjonsbilene.

Ifølge Automotive News blir denne modellen svært viktig for Jaguar Land Rover hvor inntjeningen har falt den siste tiden.

Flere detaljer om bilen kommer etter at den avdukes i Genève i mars.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.