Tesla setter prisene ned og opp igjen. Gir kompensasjon til noen av kundene og andre får ikke. Legger ned butikker, for ikke å legge dem ned likevel. Men ingen skal si at selskapet ikke leverer ut biler i Norge.

De første ti dagene i mars er forbi, og leveringene av Tesla Model 3 har virkelig skutt fart. Hittil i mars er det registrert 1106 nye Tesla, viser registreringstall fra Opplysningsrådet for veitrafikken.

Det er mer enn tre ganger så mange biler som bilmerke nummer to på listen, Volkswagen. Tesla har faktisk registrert like mange biler som de fire neste bilmerkene på listen, til sammen.

1007 av bilene er av den nye Model 3, som foreløpig bare kommer i to versjoner i Norge, toppmodellen Performance og Long Range som fokuserer på rekkevidde fremfor akselerasjon.

Ifølge nettsiden teslastats.no som i sanntid rapporterer registreringstallene, er foreløpig torsdag den 7. mars den beste dagen for Model 3, da 240 biler skal ha blitt registrert. Det er i tilfelle ny rekord av antall Tesla registrert på en og samme dag. Den gamle rekorden var fra 23. mars 2015, da det ble registrert 219 Model S. Samlet er det ifølge samme nettsted registrert 1219 Tesla i Norge i mars.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Nå har det virkelig tatt av for Tesla i Norge. Her ser du hvorfor det neppe vil gi seg med det første
00:50
Publisert: