Som mange andre bilprodusenter så selger Tesla ulike produkter og tilbehør som i liten grad er relatert til selskapets biler.

I helgen dukket plutselig et helt nytt produkt opp i selskapets nettbutikk – nemlig et surfebrett til 1500 dollar (cirka 12.000 kroner), skriver Techcrunch.

Tesla uttaler ifølge Electrek at det har benyttet sin ekspertise på karbonfiber og ferdigbehandling beregnet på selskapets elbiler for å bygge det nye surfebrettet.

Surfebrettet er utarbeidet av Tesla Design Studio i samarbeid med den kjente surferen Matt Biolos og selskapet Lost Surfboards som lager surfebrett til verdenseliten.

Elektrisk båt?

Teslas surfebrett som er laget i rød og sort utgave og skal være designet for enkelt å kunne bli fraktet både på taket og inni Teslas elbiler.

Surfebrettene skal ha hatt et opplag på bare 200 og ble utsolgt i løpet av få timer.

Det er likevel mulig å skaffe seg et av Teslas surfebrett da minst fem eksemplarer allerede er til salgs på auksjonsnettsiden Ebay. Men man må være forberedt på å bla opp for å sikre seg et eksemplar, for i skrivende stund er høyeste bud knappe 4000 dollar (over 32.000 kroner).

De nye surfebrettene har allerede utløst spekulasjoner om at Tesla kan ha planer om å utvikle en elektrisk båt.(Vilkår)

Får superkrefter med Ismannens pusteteknikk
Slik forbereder Wim «The Iceman» Hof seg på kulde
01:56
Publisert: