Ett par dager i forkant av at stjerner som Ina Wroldsen, Klovner i Kamp og Jason Derulo skulle innta festivalscenen, kom beskjeden fra Hove Music Festival om at festivalen er avlyst.

– Hove Music Festival har i dag måttet gi opp målet om å arrangere musikkfestival i 2019, var beskjeden på festivalens hjemmesider.

Det er Seaside Productions as som står bak festivalen, og som tirsdag 18. juni begjærte om oppbud for selskapet.

– Det er lagt ned et stort antall timer i forberedelser – fra frivillige, lokalsamfunn og mange dyktige festivalfolk. At publikum nå ikke får oppleve dette arrangementet beklager vi på det sterkeste, står det videre.

Ifølge festivalens hjemmesider er det ikke klart om de som har kjøpt billett vil få refundert disse.

– Det kan vi dessverre ikke svare på nå. Det er bobestyrer som håndterer det økonomiske oppgjøret, skriver festivalen på sine hjemmesider.

Hove Music Festival har tatt over for den tidligere Hovefestivalen, som ble arrangert for siste gang i 2014. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.