Den tidligere «Idol»-dommeren Ina Wroldsen har bak seg en meget solid hitrekke for mange store internasjonale artister. Hun har vært med på å skrive låter for artister som Britney Spears, Shakira, Rag'n'Bone Man og Tinie Tempah, og har samarbeidet tett med Calvin Harris.

I 2015 ga Calvin Harris & the Diciples ut Wroldsens låt «How deep is your love» med hennes demovokal. Denne ble en av de mest spilte låter verden over det året.

Ferske regnskapstall viser at Stairs Music, som Ina Wroldsen eier sammen med moren Kristin Wroldsen (20 prosent), nådde en omsetning på 11,7 millioner kroner i 2018, mens resultatet viste 7,2 millioner før skatt. Det er en økning på 38,5 prosent fra året før.

Ina Wroldsens musikkvirksomhet har vært spesielt lønnsom de siste fem årene:

Fra 2014–2018 hadde Stairs Music en omsetning på totalt 47,1 millioner kroner og et resultat før skatt på 29,5 millioner.

Som både artist og låtskriver, er det færre Wroldsen må dele inntektene med – det nyter resultatene godt av.

Ved utgangen av 2018 var egenkapitalen i selskapet 12 millioner kroner.

Tidligere i år skrev NRK at Ina Wroldsen skulle legge ned sitt britiske selskap Stairs Music Ltd.

Wroldsens managementet sa til NRK at det ikke lå noe dramatikk bak avgjørelsen.

– Selskapet avsluttes på helt normalt vis. Det ligger ellers ingen dramatikk i det, sa styreleder Kristin Wroldsen i Stairs Music as, og opplyste at all drift skulle overføres til Ina Wroldsens norske selskap.

DN har vært i kontakt med Kristin Wroldsen, som ikke ønsker å kommentere selskapets årsrapport.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.