– Ingen kommentarer overhodet, sier Lior Tibon da hans advokat spør om han ønsker å gi en kommentar til DN.

Tibon, som formelt ikke er ansatt i Tidal, har hatt en sentral rolle i driften av Tidals hovedkontor i Oslo. Han var mandag i Oslo tingrett for å være partsvitne i en sak der Tidal kreves for 540.000 dollar.

Blåste opp abonnementstallene

DN fortalte i en dokumentar lørdag om hva som har foregått på innsiden av strømmetjenesten siden Jay Z kjøpte den for nærmere en halv milliard kroner i 2015.

Interne dokumenter, samt vitnemål fra tidligere ansatte, viser hvordan Tidal har blåst opp abonnementstallene sine. Strømmetjenesten har også slitt med store underskudd og har hatt problemer med å gjøre opp for seg.

Ingen fra Tidal eller Roc Nation, som er selskapet Jay Z' forretningsimperium er drevet fra, har ønsket å svare på noen av DNs spørsmål. 

Rettssak i Oslo

Rettssaken som begynte mandag omhandler et søksmål fra det pakistanske teknologiselskapene Rockville. Rockville mener Tidal løp fra regningen da musikktjenesten Telenor Music – powered by Wimp feilet i det pakistanske markedet. Tidal var tidligere kjent under navnet Wimp. Tidal avviser kravet og mener de hadde rett til å heve avtalen med Rockville på grunn av store mangler i selskapets leveringer. (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.