Nilsen tok betenkningstid da dommen falt i Bergen tingrett, men opplyser onsdag at han anker dommen i sin helhet, skriver Bergens Tidende. Utover det ønsker han ikke å kommentere saken onsdag.

Natt til mandag 2. september 2013 fanget tre overvåkingskameraer opp at Nilsen og en 23 år gammel kamerat slo ned en mann i en kiosk på Torget i Bergen.

– Jeg tror han er skuffet over dommen, selv om han tar den rolig. Den er uholdbart streng, og jeg synes ikke retten tar hensyn til at han var provosert, sa forsvarer Linda Ellefsen Eide etter at dommen var falt. Hun anbefalte å anke.

Straffen var 30 dager kortere enn aktors påstand fordi retten mente det var en viss foranledning for hendelsen, skriver avisen. I tillegg til voldsepisoden omfatter dommen tyveri og besittelse av amfetamin.

 

LES OGSÅ: Økt sikkerhet ved karikaturforedrag

Inntektshopp for DN-eier

Facebook spiser av trafikken dnPlus  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.