Selskapet Lord Records, eid av Kurt Nilsen (39), omsatte for 12,8 millioner kroner i 2017. Av dette satt Nilsen igjen med 10,6 millioner kroner i driftsresultat.

Det gir en driftsmargin på 82,4 prosent.

Nilsen innvilget seg selv et utbytte på rundt 2,2 millioner kroner i fjor – mot to millioner året før.

Siden 2015 har Nilsen-selskapet hatt et samlet resultat før skatt på 21,9 millioner kroner. Nilsen har sittet igjen med 16,2 millioner kroner etter skatt i samme periode.

«Verdens heldigste mann»

Via sin manager Jan Fredrik Karlsen sier Kurt Nilsen at han er svært godt fornøyd med fjoråret.

– Og det er ene og alene på grunn av alle publikummerne som kommer på mine konserter – både jule- og sommerkonserter – og eventer, sier Nilsen, og legger til:

– Jeg føler meg som verdens heldigste mann som får holde på med det jeg liker aller best.

Nilsen, som slo igjennom da han vant «Idol» i 2003, har de siste årene trukket fulle hus med sin årlige juleturné. I fjor ga han også ut sitt første album på flere år, noe som igjen resulterte i en sommerturné. Han er også en ettertraktet artist både for private aktører og næringslivet.

– Å få spille for publikum er alltid den største drivkraften min i den jobben jeg har. Jeg gleder meg enormt til å reise ut på en stor og omfattende sommerturné igjen, og vise folket hva vi har jobbet med. Det blir en fin samling av gamle hits og forhåpentlig nye hits, sa Kurt Nilsen i en pressemelding før sommerturneen i fjor.(Vilkår)

Drømmer du om å ta over et historisk hotell så bør du se dette
Innerst i Fjærlandsfjorden ligger Mundal hotell. Hotellet ble bygget i 1891 da utenlandske turister strømmet til Norge. I dag ligger hotellet der som et spøkelseshus. Kan nye krefter ta hotellet tilbake til sine gode gamle dager?
05:14
Publisert: