I 2018 var Morten Harket både å se som dommer i TV2s «The Voice» og på scenen sammen med A-ha.

I «Voice» er han med i dommerpanelet for å finne Norges beste nye stemme sammen Lene Marlin, Yosef Wolde-Mariam og Martin Danielle, og på scenene synger Harket bandets største hits som «Take on Me» og «The Sun Always Shines on TV».

45 konserter i fjor

– Det var et aktivt år i fjor. A-ha gjennomførte 45 konserter, sier bandets manager Kjell Harald Wiik til DN.

I fjor vinter gjennomførte A-ha MTV Unplugged-turneen og opptrådte blant annet på Jugendfest-festivalen i Ålesund.

Rent økonomisk hadde Harket i fjor et godt økonomisk år. Det viser regnskapet for hans 100 prosent eide selskap Compass Point.

I fjor omsatte selskapet 5,8 millioner og hadde finansinntekter på 6,1 millioner kroner. Harkets selskap tjente 9,4 millioner før skatt.

Syv millioner i utbytte

Til fellesskapet betalte Harkets selskap 1,2 millioner i skatt i fjor mot kun 65.793 kroner for regnskapsåret 2017.

Selv sikrer han seg godt og tar et utbytte på syv millioner kroner. Det er litt mer enn foregående år.

Harket har aldri tatt ut så mye utbytte som han gjør i år. Siden 1998 er det kun regnskapet for 2017 han er på tilsvarende utbytte-nivå. Ellers har det vært mange magre år. De to siste årene har Harket har tatt ut til sammen 13,5 millioner i utbytte.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.