– Vi ser frem til å dele hennes mange talenter med verden, skriver musikkprodusent Anthony Preston i en epost til DN.

Rema-sjef Magnus Reitans (43) yngste datter, Viktoria Reitan (18), er blitt en del av artistene i stallen til A2 Music Productions, som drives av Preston og norske Andre Lindal i Los Angeles.

Preston har på sin side produsert og skrevet flere sanger for artister som Britney Spears, Will.i.am og David Guetta, mens Lindal skjøt gullfuglen i 2012 da han var medprodusent og låtskriver til en av Justin Biebers mest kjente låter, «As long as you love me».

and so the next chapter begins.

Et innlegg delt av ivy rei (@ivy)

«Neste kapittel»

Musikkprodusenten opplyser at Viktoria Reitan, med artistnavnet Ivy Rei, vil slippe den første singelen «Say it to my face» 15. juni.

– Hele A2-teamet er ikke noe annet enn henrykt over Ivy Reis ubegrensede potensial både som kunstner og merkevare, fortsetter Preston.

Ifølge hennes Instagram-profil signerte hun kontrakten med dem i forrige måned.

– Og så begynner neste kapittel, skrev hun 21. mai under bilde av seg selv og Preston på et kontor i Los Angeles.

DN har vært i kontakt med Viktoria Reitan, som ikke har kommentert saken.

Rik familie

I flere tiår har Magnus Reitan vært en del av dagligvarekonglomeratet Rema 1000 som hans far Odd Reitan (66) startet i 1979. Ifølge skattelistene fra 2016 var han god for 4,1 milliarder kroner. Privat har han barna Kristoffer (20) og Viktoria sammen med kona Siv Beate Reitan (45).

Magnus Reitan og kona Siv Beate sammen med barna Kristoffer og Viktoria i 2011.
Magnus Reitan og kona Siv Beate sammen med barna Kristoffer og Viktoria i 2011. (Foto: Jørgen Braastad/VG/NTB Scanpix)

Kristoffer har vært en av Norges mest lovende golfspillere på amatørnivå de siste årene. Men denne uken tok han steget opp på elitenivå da han som tidenes første nordmann kvalifiserte seg til den prestisjefylte golfturneringen U.S. Open, hvor han blant andre møter Tiger Woods.

– Det er veldig kult å kunne si at man er først til noe. Nå gleder jeg meg helt sykt til å spille min første major. Selv om jeg kommer til å være omringet av verdensstjerner, skal jeg våge å ta min plass og tenke at jeg er der for å gjøre jobben min, sa Kristoffer Reitan til nettstedet Norsk Golf mandag.(Vilkår)

Førstemann over får 325.000
Steinar Hoens rekord har stått i 21 år. 325.000 kroner venter den første som hopper høyere.
01:13
Publisert: