Den nesten 300 kvadratmeter store penthouse-leiligheten ytterst på Tjuvholmen i Oslo har fortsatt en prislapp på 50 millioner kroner.

Den ble først lagt ut for salg i midten av april i år. Den var etter en periode borte fra finn.no, men mandag ble den lagt ut igjen.

Eiendomsmegler Ragnhild Misvær Stenbeck i Tjuvholmen KS sier at den ble tatt av markedet «for å ikke slite den ut».

- Vi har dialog med en del interessenter og nå vil vi vise at den fremdeles er for salg, sier Stenbeck.

Fortsatt 50 millioner

Hun sier at prisantydningen ikke har vært oppe til vurdering.

- Prisen vi har satt i utgangspunktet står fremdeles ved lag, sier eindomsmegleren.

- Ambisjonen vår er ikke at den skal selges for enhver pris og så fort som mulig. Men når den rette kjøperen kommer i den rette situasjonen, blir den solgt, sier Stenbeck.

Bildeserie: 166.000 kroner per kvadratmeter:



50 millioners-leiligheten har panoramautsikt over Oslofjorden, tre store soverom, tre bad og har direkte adkomst til en egen takterasse på 55 kvadratmeter.

I tillegg har den tre balkonger og to separate inngangspartier. Bygningen har bemannet resepsjon, tilgang til gjesteleilighet, treningsrom og selskapslokaler.

Toppleiligheten til 50 millioner kroner er den aller siste av de mest ekslusive leilighetene som blir lagt ut for salg på Tjuvholmen. De siste årene er det blitt solgt en rekke svært kostbare leiligheter i byggene ytterst på Tjuvholmen:

Rike naboer

Hold musepekeren over bildet for å se hvem som har kjøpt Tjuvholmens dyreste leiligheter (artikkelen fortsetter under grafikken).

 

&lt;/p&gt;&lt;p &gt; &lt;/p&gt;&lt;h4 &gt;&lt;relation source="ece-auto-gen" sourceid="079bc223-d9bb-4679-b918-834150bd5286" /&gt;&lt;/h4&gt;&lt;h4 &gt;&lt;relation source="ece-auto-gen" sourceid="6e64be6c-d489-4f65-862f-63a6f83e18a1" /&gt;&lt;/h4&gt;&lt;h4 &gt;Se DNTV: Kinesere luksusshopper i Norge&lt;/h4&gt;&lt;h4 &gt;&lt;relation source="brightcove" sourceid="dnPlay_4402695685001" &gt;&lt;field name="alignment"&gt;&lt;value&gt;center&lt;/value&gt;&lt;/field&gt;&lt;/relation&gt; &lt;/h4&gt;&lt;p &gt; &lt;/p&gt;&lt;/field&gt;&lt;field name="paid"&gt;false&lt;/field&gt;&lt;tag identifier="tag:tema@dn.no,2013:Tjuvholmen" relevance="1.0"/&gt;&lt;/content&gt;&lt;/escenic&gt;</p></div>(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.