Fra og med i dag kan reisende som er medlem av Norwegians fordelsprogram, Norwegian Reward, også tjene poeng på innenriksflyvninger i Norge. Norwegian Reward har mer enn to millioner medlemmer i hele Europa.

Fordelsprogrammet Norwegian Reward er enkelt og fleksibelt, og den reisende kan bruke Reward-poengene med én gang etter bare én reise. Poengopptjeningen er 10 prosent på en fullflex-billett og 2 prosent på en lavprisbillett.

Poengene kan benyttes på alle reiser med Norwegian, og man slipper å måtte lete etter vanskelig tilgjengelige “bonusreiser” eller forholde seg til varierende poengsatser på ulike strekninger. Man kan også selv velge om man vil betale hele eller deler av reisen med “CashPoints”. Ett Reward-poeng tilsvarer en norsk krone.

Ga etter for press
16. mai ga Regjeringen etter for presset fra Eftas overvåkningsorgan ESA og opphevet bonusforbudet på innenriksflyvninger.

Eftas overvåkningsorgan Esa sa 19. mars i år at det norske forbudet mot bonuspoeng på flyreiser innenlands er i strid med EØS-regelverket. Hvis ikke Norge fulgte opp Esas uttalelse i løpet av to måneder, kunne bonussaken ende i Efta-domstolen, het det i en melding fra Esa den gangen.

To dager før fristen ble altså bonusforbudet opphevet.

I februar i år overrasket SAS med å gjeninnføre bonuspoeng på bedriftsreiser innenlands.

Les mer: SAS innfører bonuspoeng i Norge (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.