Her TDN Finans' presseklipp fra dagens aviser:

Riggemisjon neste. Emisjonsbølgen har nådd seismikksektoren og riggsektoren står for tur, når nybygg skal leveres i et svakt marked. -De riggselskapene som er høyt giret og har nye rigger som kommer til levering fremover med ytterligere finansieringsbehov er i en vanskelig situasjon, sier analytiker Sondre Stormyr i Danske Bank. (FA side 4-5)

Hagen inn i XXL. Stein Erik Hagen og Sundt-familien går inn på eiersiden i XXL, og kjøpte aksjer for henholdsvis 70 og 58 millioner kroner ved børsnoteringen. (FA side 12).

Oppdrettere fikk innsideinfo i posten. Da Norway Royal Salmon gikk som en rakett på børs etter å ha sikret seg nye laksekonsesjoner, var flere konkurrenter allerede informert om vedtaket. (FA side 16-17).

Har økt med 24 milliarder på ett år. For fjerde gang på ett år har Erna Solberg økt uttaket fra oljefondet, på tross av at hun i valgkampen lovte å gjøre Norge mindre oljeavhengig. (DN side 7-8)

Dropper nybygg til 300 millioner. Komplett skrinlegger et bygg i 300-millionersklassen etter at regjeringen setter opp tollfrigrensen. -Det er absurd at vi fra Sandefjord-lageret er konkurransedyktige i Sverige og Danmark, men ikke i Norge, sier Komplett-sjef Ole Vinje. (DN s. 12-13)

Lover vaktbikkje ved veto. Regjeringens nye regelråd skal ha utsettende veto mot nye regler, og skal være i sving innen et år, lover de borgerlige. (FA side 26-27).

Les også:
Hans «ukelønn» er Erna Solbergs månedslønn
Asia i dag: Fryktens fredag
- Tall som lett kan latterliggjøres i norsk offentlighet  (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.