Norsk-kypriotiske Fredriksens formue har krympet med 5 milliarder kroner, til 92 milliarder, ifølge bladet Kapital. Blant annet skyldes det at han har tapt mye på aksjene i riggselskapet Seadrill.

Norges nest rikeste er Rema-eier Odd Reitan, som ifølge Kapitals beregning har en formue på 43 milliarder kroner. Så følger Johan Johannson i Norgesgruppen med en formue på 35,5 milliarder kroner.

Hilde Midthjell er blant annet eier i tekstilbedriften Dale of Norway, som blant annet har designet norske OL- og VM-gensere. Hun har tidligere bygget opp kosmetikkfirmaet Dermanor.

Kapitals liste viser at det er 251 milliardærer i Norge.

 

Følg markedene med DN Investor

Hør DN-podcast om maktens språk: Er Trump og Brexit et tegn på at makten snakker over hodet på folk? Hvorfor vender folk seg fra ekspertene og heller hører på frisører enn ministre? DNs politiske redaktør Kjetil B. Alstadheim diskuterer maktens språk med Marte Gerhardsen og Lars-Erik Grønntun.

Får du ikke opp spilleren? Prøv her eller her.(Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Anbefalt av DNtv:

Roboter inntar byggebransjen
Kruse Smith har leid inn selskapet nLink og robotene Drilly I og Drilly II til å drille ti tusen hull i taket i det nye bygget til Arkivenes Hus i Stavanger.
00:53
Publisert:

Flest stemmer betyr ikke automatisk seier: Det amerikanske valgsystemet kort forklart
Bli klok på det amerikanske valgsystemet her.
01:24
Publisert: