Seks personer ble pågrepet søndag kveld og natt til mandag, melder TV 2.

– Vi pågrep samtlige av disse seks på samme sted, sier politiadvokat Åsmund Riegels ved avdeling for organisert kriminalitet i Oslo politidistrikt.

Nekter straffskyld

Totalt er nå sju personer pågrepet i saken, skriver Dagbladet. Én av dem er en kjent finansmann i 40-årene. Han nekter straffskyld, opplyser forsvarer Olle Nohlin, som ikke kan kommentere siktelsen.

– Saken er klausulert, og jeg er derfor forhindret fra å kommentere detaljer. Men jeg kan bekrefte at min klient er pågrepet, sier Nohlin til avisen.

Flere av de siktede er allerede varetektsfengslet, mens finansmannen fremstilles for fengsling torsdag.

Fersk gjerning

TV 2 får opplyst at tollerne varslet oslopolitiets avdeling for organisert kriminalitet etter at de oppdaget noe mistenkelig i lasten til vogntoget. Deretter lot de sjåføren kjøre videre. Politiet fulgte etter og observerte mottakerne av narkotikaen da de møtte vogntoget.

– Politiet har tatt alle på fersk gjerning, sa Riegels til TV 2 tirsdag. Etter det kanalen erfarer, har sjåføren samarbeidet med politiet etter at narkotikaen ble oppdaget.

Til VG sier Riegels at det er snakk om «en meget betydelig mengde narkotika». (Vilkår)Copyright Dagens Næringsliv AS og/eller våre leverandører. Vi vil gjerne at du deler våre saker ved bruk av lenke, som leder direkte til våre sider. Kopiering eller annen form for bruk av hele eller deler av innholdet, kan kun skje etter skriftlig tillatelse eller som tillatt ved lov. For ytterligere vilkår se her.

Les også: Eirik Jensen beholder jobben - inntil videre

 
Gjermund Cappelens sønn heleritiltalt  

 
Eirik Jensen-saken i retten i august

Jensen-rettssak kan bli langvarig  

Følg markedene på DN Investor